Запрошуємо на презентацію проекту з енергоефективності

http://jerait.com

Німецьке товариство міжнародного співробітництва (GIZ) запрошує на презентацію проекту «Навчальна програма з енергоефективності для представників ЗМІ», що спрямований на детальне ознайомлення представників медіа з актуальними програмами підвищення  енергоефективності в Україні та ефективну співпрацю та координацію між учасниками інформаційного простору у сфері енергоефективності.

Захід відбудеться  10 серпня 2021 року об 11:00, онлайн, на платформі MS Windows Teams.

Запрошені спікери:  Василь Лозинський, перший заступник Міністра розвитку громад та територій України, Юлія Підкоморна, заступниця Міністра енергетики України, Іма Хрєнова-Шимкіна, директор проєкту GIZ «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні», Костянтин Гура, т.в.о. Голови  Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України, Сергій Томіленко, голова Національної спілки журналістів України, Ірина Твердовська, експерт з питань комунікацій держсектору та ЗМІ, керівник прес-служби фракції у ВРУ, Сергій Нагорняк, Голова підкомітету з питань енергозбереження та енергоефективності Комітету Верховної Ради України з питань енергетики та житлово-комунальних послуг.

Проект реалізується за підтримки Міністерства розвитку громад та територій України, Міністерства енергетики та захисту довкілля, Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України та Національної спілки журналістів України.

Обов’язкова акредитація за посиланням, або електронною поштою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. до 19:00, 9 серпня.

Контакти:  +380 50  332 21 30, +38 098 366 23 47.

http://jerait.com