Оголошено конкурс

http://jerait.com

Громадська організація «Детектор медіа» та проект Світового банку «Сприяння реформі лісового сектору в Україні» розпочинають прийом матеріалів на шостий щорічний конкурс «Правозастосування та управління в лісовому секторі України». До участі запрошуються журналісти та позаштатні автори всіх видів ЗМІ. Термін подання матеріалів – до 19 травня 2017 року.

Теле- та радіосюжети мають бути розміщені або на сайті відповідної медіакомпанії, або на інших інтернет-ресурсах, які не мають обмеження по часу перебування матеріалів на них (наприклад, Youtube). Текстові – на сайті відповідного друкованого/інтернет-видання або розміщені на інших публічних ресурсах (наприклад, h.ua тощо). 

У заявці на участь в конкурсі треба надати посилання (лінк) на матеріал, що пропонується на конкурс, та стислу інформацію про автора, ЗМІ та дату виходу (або зазначити, що роботу створено спеціально для конкурсу). До текстових матеріалів бажано надсилати окремими файлами фото та ілюстрації, що супроводжують матеріал, у форматі jpg, зменшенні до обсягу не більше 100 кбт.

Про критерії вібору робіт, гонорарний та призовий фонди ви можете отримати детальну інформацыю у куратора конкурсу Юлії Зелінської, (044) 290-82-76, 098-446-61-95, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Запрошуємо колег до участі у конкурсі!

http://jerait.com