Щиро вітаємо!

http://jerait.com

Сьогодні у нашій великій журналістській сім’ї – знову Ювілярка. І знову – молода, красива, енергійна. Справжні журналістки, незалежно від якихось там років, іншими просто не бувають. В Запоріжжя Світлана приїхала за направленням, після закінчення факультету журналістики Київського державного університету ім. Шевченка. Все її творче життя пройшло на обласному радіо.  І весь час вона вела програми для трудівників села.

За багато років вона стала своєю в тисячах сільських сімей, наїздила по області тисячі кілометрів. Її прекрасну українську мову, іі голос, її репортажі з посівної, зі жнив, з сільських свят, розповіді про трудові будні, про людей, які люблять і розуміють землю,  пам’ятають радіослухачі кількох поколінь  і досі, хоча не те вже обласне радіо. Непоправної шкоди нанесло йому, як це не дивно звучить, реформування. Болить це і Світлані Підгорній, може, тому, і закралася ця тривожна нотка в ювілейні рядки. 

Але не будемо  сумувати, будемо вірити, що радіоефір ще наповниться голосами людей села, годувальників і оберегів наших. Тим більше, що Ювілярка наша  Світлана Павлівна Підгорна чимало для цього зробила своєю журналістською творчістю. І нікуди не зникає те, що щиро і талановито прозвучало в ефірі, воно залишається в душах людей. А це дорогого коштує!

З Ювілеєм, шановна колего! Довгих і щасливих років життя! 

http://jerait.com