Різдвяні акорди

http://jerait.com

Чудовий подарунок на Різдво піднести журналістам-переселенцям та ветеранам ЗОО НСЖУ керівники Запорізької обласної філармонії та Запорізького Центру солідарності журналістів. Цього разу медійники мали змогу насолодитися музичною програмою «Свято наближається», в який взяли участь солісти та музичні колективи.

- Різдвяний вечір видався неймовірним! – ділиться враженнями журналістка з Енергодару Алла Шамрай. - В колі друзів і колег кільканадцять хвилин у залі Запорізької обласної філармонії! Феєричний зірковий концерт. Почуття вирували. Хотілось плакати і сміятись. Сміятись попри війну, попри обстріли і тривоги в нашій Україні, попри вимушеного життя поза рідним домом, попри страху за рідних, які змушені були лишитись в окупації... Кільканадцять хвилин в обіймах музики, яка немає терміну дії! Браво, артисти Запорізької філармонії! 

– Це просто неймовірна програма, яка об’єднала класичні твори з популярними пісенними хітами різних років, джазові композиції з народними піснями та різдвяними колядками, - каже Вікторія Горбатко з Бердянська. – І все це – в талановитому виконанні співаків та інструменталістів. Просто різдвяне диво – музика пливла щедрою рікою та наповнювала душу та серце чудовим настроєм.

– Приємне враження і від інтер’єру та святкового вбрання філармонії, розповідає Світлана Карпенко з Оріхова. -  Зайшовши до залу, відразу поринаєш в світ новорічної казки: повсюди ялинки, неповторний блиск новорічних іграшок, святкові фотозони. На мить забуваєш, що навкруги іде війна, а це для нас, переселенців з фронтових зон, змучених та психологічно надломлених, дуже важливо, бо треба вистояти, витримати всі негаразди, щоб повернутись в рідні міста та села і відновити їх для нового вільного життя. 

Спасибі нашій обласній філармонії на чолі з Іриною Конарєвою, запорізький спілці журналістів, що регулярно опікуються і  дозвіллям,  й буднями журналістів, яким довелося після вторгнення окупантів покинути рідні домівки.

Фото Ірини Біжко

http://jerait.com