Культура

Культура (229)

В німецькому місті Фрайбург чотири клуби Lions Фрайнбург, Альт-Фрайбург, Мюнцінген і Оберлінден організували  другий благодійний концерт для допомоги Україні.

У Запорізькому  обласному   художньому  музеї  відкрилася  виставка картин-сіток  від  гідеси  Валентини  Виниченко  «Під парасолькою». Членкіні цього волонтерського  центру  ще  з 2014 року плетуть  для  військових маскувальні сітки. А з початку широкомасштабного  вторгнення  росіі в Украіну  попит на них збільшився у рази.  Цей процесс дуже важкий. але дівчата наші креативні та творчі, тому й стали виходити з-під золотих ручок  сітки-картини. Назвали виставку «Чотири пори року» i «Маскувальний арт».  Відкрилася вона дуже оргінально - волонтерки пройшлися дефіле в маскувальних сітках під музичне  супроводження.

У Запорізькому Центрі журналістської солідарності  журналісти  та медійники   з окупованих територій зустрічались з   письменниками обласної організації  НСПУ, з якою  давно існює  творча дружба.  Було накреслена низка спільних заходів,  і першим  стало запрошення на театралізовану  виставу «Пророк Шевченко»,  яку підготували Запорізький обласний академічний театр юного глядача  разом  із  Запорізькою обласною письменницькою організацією.

Так називався концерт, який Київський академічний  духовий оркестр презентував концерт «Музика свободи» до Дня відновлення Литовської держави. Тур розпочався із Вільнюса, а всього колектив побуває в десяти містах країни.

«ПочатокПопередня12345678910НаступнаКінець»
Сторінка 1 з 58