«Ми з України!»: читаємо про наших земляків

http://jerait.com

Спецвипуск газети «Ми з України» - спільний спецпроект НСЖУ за підтримки ініціативи Ukrainian Media Fund, створеної Фундацією Gazeta Wyborcza разом із партнерськими організаціями медіакомпаній скандинавських країн, присвячений Дню Незалежності України, знаходить нових читачів. З нею нині  знайомляться вимушені переселенці з тимчасово окупованих та прифронтових територій в інформаційно-гуманітарних центрах Маріуполя, Пологівського та  Бердянського районів, які працюють у Запоріжжі.

Днями також одержали змогу познайомитись з актуальним виданням відвідувачі Центрів зайнятості області і міста та бійці тероборони.  Це тим більш цікаво, що в цьому номері опубліковано матеріали про наших земляків – волонтерку Уляну з Мелітополя, яка допомагає ліками мешканцям окупованого міста, про віжн-радіо «На дотик», де виходить багато цікавих матеріалів, зокрема про запорізькі волонтерські центри та переселенців.

Як відзначив голова Національної спілки журналістів України Сергій Томіленко, - «Матеріали газети були опубліковані в місцевих медіа, які беруть участь у проекті «Ми з України». Цей проект – не тільки поштовх для створення життєствердного контенту, але й зміцнення зв’язку з аудиторією, залучення нових читачів, глядачів та слухачів».

http://jerait.com