Журналіст – це всюди і назавжди

http://jerait.com

З початком війна одна з наших колег, відома запорізька тележурналістка Ольга Лебедєва (телеканал «Алекс») змушена була з дитиною виїхати до Польщі. Потрапила в комуну Опочно. Там вона змогла займатися професійною діяльностю, і, судячі з відгуку, який надійшов з Опочно, робила це доволі успішно. Переконані, що всім вам, шановні колеги, як і редакції нашого сайту буде приємно прочитати цей відгук.

- Вже кілька місяців промоцію нашої комуни підтримувала Ольга з України. Ситуація в країні змусила її залишити домівку, і вона знайшла притулок в Опочно. Вона журналіст та нагороджений медіа-ентузіаст в Україні. Завдяки співпраці за короткий проміжок часу були створені відео з наших заходів, які показують Опочно зовсім з іншого боку. 

Ольга ухвалила непросте рішення і вирішила повернутися додому. Хочу подякувати їй за співпрацю і побажати їй та її близьким, щоб це пекло війни швидше закінчилося. Тримаємо кулачки схрестимо, що вона у безпеці. Нехай переможе світ.

Tomasz Łuczkowsk, Zastępca Burmistrza Opoczna

- Щиро Дякую! Приємно познайомитись з усіма вами, хлопці. Опочно стало моєю другою домівкою. Я обов'язково приїду до вас, хлопці, коли з'явиться привід. Моє серце з Опочно!

Ольга Лебедєва

http://jerait.com