Журналістська берегиня

http://jerait.com

Громадська організація «Запорізькі берегині» відома на Запоріжжі своїми добрими справами вже не перший рік. Її засновниця і незмінний керівник, а якщо точніше – душа і серце цієї благодійної структури – знана тележурналістка, волонтерка, член секретаріату обласної організації НСЖУ Олена Шевчук. Під її проводом берегині вивчають українську мову, вишивають рушники єднання, проводять безліч цікавих заходів для запоріжців, шефствують над українськими військовими, які захищають нашу землю від ворога.

Днями вони передали українським воякам на передову цілу купу власноруч зв’язаних теплих шкарпеток та різних смаколиків, побували з подарунками, привітаннями та концертом у військовому шпиталі, де відновлюються після поранень дорогі наші захисники. Вони щиро дякували берегиням та їхньому керівнику Олені Шевчук.

А нині дівчата опановують знаннями і вміннями поведінки в кризових ситуаціях проходять тренінги з серії вишколів для цивільного населення - "Тривожна валіза" і продовжують свою благодійну діяльність.

Валентина Бистрова

http://jerait.com