Вітаємо дипломантку Всеукраїнського фестивалю

http://jerait.com

До 30-ї річниці Незалежності України  Кінематографісти, що об’єднані в осередках та відділеннях Національної спілки кінематографістів України, не залишилися осторонь цієї ювілейної події. За ініціативи членів Координаційної ради відділень та осередків НСКУ проведено кінофестиваль «Нехай квітує рідна Україна!», що проводиться в рамках Всеукраїнського фестивалю екранних мистецтв «Дніпро – cinema» ім. Данила Сахненка.

Саме фестиваль «Дніпро – cinema» з 2004 року активно популяризує творчий доробок кінематографістів з відділень та осередків НСКУ. Через пандемію коронавірусу COVID-19 та пов’язані з нею карантинні обмеження у всьому світі кінофестиваль цього року відбувся в онлайн-форматі. 

Для показу в програмі фестивалю свої фільми надали та  взяли участь кінематографісти Полтави, Запоріжжя, Одеси, Луцька, Івано-Франківська, Харкова, Львова, Житомира та Дніпра. Фільми  розміщались на сторінці в ютубі, що давало можливість переглянути їх як учасникам, так і багатьом глядачам у містах і селах України. 

По результатах фестивалю Нехай квітує рідна Україна!» Дипломом за творчий пошук у розкриті подій і роль особистостей історії у фільмах нагороджена відома запорізька режисера Світлана Кочкарева. 

Вітаємо, Світлано Петрівно, творчої наснаги на майбутнє!

Наталія Глаголєва

На фото – Світлана Кочкарева - головна режисерка АТ «НСТУ «Запорізька регіональна дирекція»

http://jerait.com