Нагорода - друзям

http://jerait.com

У Запорізькій обласній організації НСЖУ багато добровільних помічників, які з задоволенням співпрацюють з спілчанами, допомагають в організації чисельних заходів, проведенні аукціонів на користь журналістів, що потребують допомоги. Один з таких – «Клуб друзів «Віконт», з яким  вже декілька років медійники підтримують тісні зв’язки.

Відомо, що ЗОО НСЖУ вже  десять років поспіль організовує благодійні аукціони «Рука підтримки», щоб допомогти колегам, особливо ветеранам, які опинилися в скрутному становищі, та хворим, зібрати необхідні кошти на лікування. Багато лотів – це творчі доробки самих журналістів – картини, вишиті рушники, роботи з дерева та сірників.

Одними з найактивніших учасників благодійних акцій останні роки є «віконтівці» на чолі з  президентом клубу – Віктором Худяковим. Завдяки їх активності вдалося виручити чималі кошти, щоб здійснити нашу благородну місію. До речі, серед членів клубу є й наші колеги-журналісти – Олена Сопіна, Юлія Баришева, Еліна Володько, Олександр Бережний – віце-президент «Віконту», для яких допомога своїм колегам – це святе.

У вихідні клуб «Віконт» святкував День підприємця, на який прийшло багато людей поздоровити їх зі святом. Голова Запорізької обласної організації НСЖУ Наталія Кузьменко вручила президенту клубу Віктору Худякову «Подяку» від Національної спілки журналістів України за плідну співпрацю та багаторічну допомогу найчисельнішій журналістський організації в Україні.

Наталія Маренко, фото автора

http://jerait.com