Ініціатива трьох обласних організацій

http://jerait.com

Цими днями увага всієї України та багатьох країн світу прикута до першого установчого саміту Кримської платформи, який відбудеться в Києві 23 серпня. Ця подія повинна вивести питання деокупації Криму на новий міжнародний рівень.

Національна спілка журналістів України займає однозначну і тверду позицію в питаннях деокупації Криму та частини Донбасу, а допомога колегам, які постраждали внаслідок окупації та бойових дій, є одним із пріоритетів діяльності Спілки. Важливий міжнародний саміт – гарний привід для привернення уваги до цього нашого пріоритету.
 
Запорізька, Львівська та Черкаська обласні організації НСЖУ вийшли з пропозицією обрати секретарем НСЖУ Семену Миколу Михайловича – відомого авторитетного журналіста, постраждалого внаслідок репресій російської влади Криму. Микола Михайлович підтримує тісний зв’язок зі Спілкою, долучається до багатьох заходів. Обрання Миколи Михайловича до складу Секретаріату посилить нашу організацію та дозволить тримати «у фокусі» всі питання, які стосуються Криму та кримських журналістів.

http://jerait.com