Журналісти вдячні читачам за довіру

http://jerait.com

В редакції Токмацької газети «Тавря», що на Запоріжжі, відбулася не зовсім звичайна зустіч з читачами. Цього разу гостями журналістів стали щасливчикам святкового розіграшу призів серед передплатників видання, присвяченого ювілею видання. Їх вручили землякам Токмацький міський головою Ігор Котелевський (саме за його фінансової підтримки були придбані призи) і головна редакторка газети «Таврія», член правління ЗОО НСЖУ Людмила Арман.

Читачі-переможці лотерееї одержали  п’ять кухонних наборів, дві хлібниці, кавовий сервіз, електрочайник, електросендвічниця, праска, професійна кавомашину. Додамо, дещо раніше серед тих,  хто передплатив «Таврію»,  редакція  розіграла ще й суперпризи - пилосос, мікрохвильову піч і телевізор. 

Прізвища переможців були оприлюднені в газеті, їх запросили х на урочисте вручення призів. Подія була хвилюючою і радісною.

- У мене до цих пір руки тремтять. Не віриться, що я такий приз виграла, - зізналася наша постійна передплатниця із села Садове Тетяна Бут, яка виграла суперприз - мікрохвильову піч.

Передплатник М. Коцур з Токмака завітав до редакції  з онукою.

- Я не один десяток років передплачую  «Таврію», ніколи не зраджував  своїй газеті,  тепер передаю естафету своїй онучці, - зазначив Микола Петрович, який  виграв електричну праску.

Майже 45 років передплачує газету «Таврія» Рита Радомська. Працюючи головним економістом одного з потужних підприємств Токмацького  району – племптахорадгоспі «Запорізький» Рита Михайліна активно співпрацювала з газетою, надсилала нам інформації, присвячувала вірші, вже брала участь у розіграшах призів серед передплатників. Цього року  вона виграла  суперприз - пилосос.

Більше 40-50  років передплачують «Таврію» Анатолій Крилов з Токмака, Марія Собецька із села Трудове, Олександр Федоров із села Скелювате, які виграли  кухонні набори і кавовий сервіз. Володар ще одного суперпризу – телевізора – Микола Майсак з Токмака розповів, що передплачує газету «Таврія» майже 60 років:

Серед щасливих володарів призів були і представники молодого покоління передплатників «Таврії». Це О.Ткачук (с.Садове),   Т.Левченко  с.Благодатне), Т.Шевченко (с. Нове).  

Ззавершуючи урочисте дійство, головна редакторка «Таврії» Людмила Арман зазначила:

- Після такої кількості добрих слів від передплатників  газети «Таврія»  нам не залишається нічого іншого, як і далі виправдовувати високу довіру читачів, утримуючи лідируючі позиції на інформаційному просторі нашого регіону і бути кращими своїх конкурентів. 

Михайло Арман

Фото автора

http://jerait.com