І знову втрата в журналістських лавах

http://jerait.com

З сумом сповіщаємо, що на 67-ому році життя пішов у Вічність член Національної спілки журналістів з Бердянська, депутат міської ради, автор цілої низки оповідань та публіцистичних нарисів Володимир Іванович Шаповалов.

Його знали як про людину активну та наполегливу, Володимир Іванович був у справах до останнього подиху. Він помер, збираючись на роботу.

За освітою Володимир Шаповалов – військовий інженер. Багато років віддав службі в армії, побудував не один об’єкт. Після виходу у відставку в Бердянську він організовував рятувально-водолазну службу, очолював управління житлово-комунального господарства, був активним учасників політичного життя міста, видавав газету «Наш вибір», писав оповідання та нариси. Останні 12 років очолював комунальне підприємство «Зеленгосп», з 2015 – депутат міськради.

Він любив спорт, природу, захоплювався історією і літературою, дуже любив і цінував гумор. Готував до видання нові книги. Не судилося.

Світла пам’ять світлій людині, нашому колезі Володимиру Івановичу Шаповалову! Щирі співчуття його родині, рідним та близьким!

Правління ЗОО НСЖУ

http://jerait.com