На журналістів стали нападати вже й пенсіонери

http://jerait.com

І знову скоєно напад на журналістів при виконанні ними професійних обов’язків. Інцидент стався в Хортицькому районі Запоріжжя, де журналісти місцевого телеканалу «Z» спільно з представниками громадської організації знімали сюжет про жорстоке поводження з тваринами.

Під час зйомки між оператором та жителями одного з будинків раптово виник словесний конфлікт. 75-річний пенсіонер агресивно відреагував на проведення відеозйомки і вдарив палицею по відеокамері. На щастя, працівникам засобів масової інформації тілесних ушкоджень не нанесено, не пошкоджене і майно журналістів.

За даним фактом слідчим Хортицького уравління поліції відкрито кримінальне провадження за ознаками статті про перешкоджання законній професійній діяльності журналістів Кримінального кодексу України. Проводиться слідство.

Залишається лише констатувати той прикрий факт, що безкарність щодо нападів на журналістів, відсутність жорсткої реакції правоохоронних органів та суспільства на подібні неприпустимі інциденти породжують нові порушення закону. На журналістів стали нападати вже й пенсіонери.

http://jerait.com