Газета «Таврія» відзначила переможців фотоконкурсу на кращу вишиванку

http://jerait.com

Щороку на Токмаччині відзначали День вишиванки масштабними флешмобами та «вишиванковими» акціями. Однак, цьогоріч на заваді святкуванню став карантин через коронавірус.

Але токмачани не впали  у відчай і влаштували парад вишиванок у соцмережах.

Мешканці міста викладали свої і родинні фото у самому пізнаваному елементі українського костюма – у вишиванці. І таким чином показували, що мають власну самоідентифікацію та національний код,  пам'ятають свою національну культуру, мають громадянську позиції, культурну освіченість та духовну свідомість.

До Дня вишиванки долучилися і журналісти газети «Таврія». На офіційному сайті газети «Суботній Токмак. Токмак.ua» вони провели фотоконкурс на кращу вишиванку Токмака-2020 і попросили земляків долучитися до он-лайн голосування.

За підсумками відкритого голосування  переможцями фотоконкурсу газети «Таврія» стали в номінаціях:

«Краща чоловіча вишиванка» - Олексій Задорожний (випускник ЗОШ № 2), 

«Краща жіноча вишиванка» - Софія Буланова і Домініка Богашова (учениці Центру ПТО),

«Краща студентська  вишиванка» - Вероніка Третьяк (студентка Запорізького медичного університету), 

«Краща родинна вишиванка» - Ірина Равлик і її сестра.

Переможницею фотоконкурсу «Краща вишиванка Токмака-2020» стала Світлана Уманська.

Нагородження переможців відбулося у мерії. Міський голова Токмака Ігор Котелевський висловив вдячність учасникам фотоконкурсу, для яких  вишиванка – це не просто одяг, а душа України, наша історія, сьогодення і світле майбутнє. Він вручив   пам’ятні подарунки і солодкі призи  переможцям фотоконкурсу у номінаціях.

Переможниця фотоконкурсу – Світлана Уманська, чиє фото у вишиванці набрало  найбільшу кількість вподобань, отримала від редакторки газети «Таврія» Людмили Арман  головний приз, брендовану чашку -  фірмовий  сувенір від газети «Таврія».

Михайло Арман, фото автора

http://jerait.com