Благодійний марафон «Рука підтримки» стартував!

http://jerait.com

Вчора, 1 червня, розпочався Благодійний марафон «Рука підтримки», який проводить Запорізька обласна організація НСЖУ, на допомогу регіональнім журналістам, які працюють в умовах епідемії. Цей захід буде триватиме неділю – до 6 червня, і присвячений нашому професійному святу – Дню журналіста.

Різноманітні благодійні заходи – це основний напрямок роботи нашої регіональної спілки. На протязі останніх шести років ми проводимо аукціони під назвою «Рука підтримки», завдяки чому наші журналісти змогли отримати допомогу від  меценатів, яким небайдужі проблеми журналістської спільноти.    

Пандемія внесла свої корективи у проведення благодійної діяльності ЗОО НСЖУ і спонукала нас шукати нові форми допомоги журналістам: так на зміну аукціонам прийшов марафон «Рука підтримки». І це вкрай необхідний захід, адже саме завдяки журналістам мешканці регіону мають доступ до правдивої інформації про перебіг C0VID-19 в Запорізький області та про актуальні події, що відбуваються в регіоні. Наші колеги ризикують здоров’ям та життям, виконуючи свої професійні обов’язки в таких важких умовах. Останнім часом поширилися випадки нападу на журналістів та знімальні групи, а це ще більше посилює нестабільність ситуації в безпеці їх роботи. В скрутному становищі також опинилися ветерани-журналісті, яких в нашій організації 250 чоловік.

Кошти, зібранні під час Благодійного марафону, який стартував на ТРК «ТВ-5», будуть спрямовані нашим колегам, щоб якось допомогти їм в цей важких період.   

Шановні колеги, просимо вас розповсюдити інформацію про Благодійний марафон «Рука підтримки» у ваших ЗМІ, щоб якомога більше небайдужих людей змогли долучитися до цього важливого заходу.

Реквізити ЗОО НСЖУ: р/р UA333133990000026003055703738 ЗРУ КБ Приватбанк код ОКПО 20527666  з позначкою: Благодійний внесок.

http://jerait.com