Максимум зусиль для збереження тиражів

http://jerait.com

Гендиректор Укрпошти про передплату в час карантину АТ «Укрпошта» проводить передплату на газети і журнали на друге півріччя 2020-го року за електронними та друкованими каталогами, у відділеннях, через листонош або через спеціалізований онлайн-сервіс та попри карантин «докладатиме максимум зусиль задля збереження тиражів». Про важливість передплати та співпрацю із видавцями йдеться у листі генерального директора «Укрпошта» Ігоря Смілянського до Національної спілки журналістів України. Оскільки ця передплатна кампанія припадає на нелегкий для країни період посилених карантинних заходів, «Укрпошта» докладатиме максимум зусиль задля збереження тиражів та обсягів періодичних друкованих видань, – наголошує Ігор Смілянський.

Також у листі йдеться, що у період посилених карантинних заходів саме друковані засоби масової інформації дають населенню (пенсіонерам, сільським жителям), особливо віддалених куточків України, можливість мати тісний «зв’язок зі світом» та бути «у курсі» всіх новин. Аби клієнти залишалися вдома та не залишали свої домівки  «Укрпошта» пропонує послуги з оформлення передплати не виходячи з дому. Це оформлення через листоношу та здійснення передплати через власний сервіс «Укрпошти» «Онлайн передплата» на видання загальнодержавної сфери розповсюдження та зарубіжні видання. Незабаром, буде запущено у тестовому режимі оформлення передплати онлайн на видання обласної та місцевої сфери розповсюдження.  Це дуже зручно і актуально саме зараз, у період карантину, оскільки оформити передплату можна лише за 3–5 хвилин не виходячи з дому розраховуючись платіжною картою. 

З метою стимулювання передплати та максимального заохочення передплатників АТ “Укрпошта” підготувала цінні призи для передплатників – учасників акції «Я люблю передплату», які оформлять передплату на термін не менше 6 місяців. Це смартфон, мультихлібопічки, мікрохвильові печі, блендери, праски, електрочайники. 

Разом з тим, на період передплатної кампанії на II півріччя 2020 року в «Укрпошті» розробили спеціальну унікальну пропозицію для видавців – це безадресна доставка рекламних матеріалів до 13, 2 млн абонентських скриньок за цінами, зниженими на 50%. В  «Укрпошті»  підкреслюють, що це є доброю можливістю донесення споживачу переваг конкретного видання при прямому контакті, за низькою вартістю.

http://jerait.com