Разом і в будні, і в свята

http://jerait.com

Давня творча співпраця, спільні проекти і теплі дружні стосунки вже не перший рік пов’язують два журналістських колективи – газет «Пологівські вісті» та «Голос Гуляйпілля». Їх головні редактори – Ірина Лісова та Тетяна Велика – енергійні сучасні керівниці, які разом з журналістами зробили свої видання після реформування затребуваними та цікавими, які не просто виживають, а й успішно розвиваються в ринкових умовах.

Допомагають у цьому спільні творчі та рекламні проекти і, звичайно ж, людські стосунки. То ж не дивно, що і професійне журналістське свято, яке цього року присвячене ще й 60-річчю НСЖУ, вони відзначали разом, на землі Гуляйпілля. Привітали колег, обмінялися досвідом, спогадами, поспівали пісень, разом приготували шашлик. Одним словом, прекрасно провели час в одному з мальовничих куточків, на природі.

А з початку нового трудового тижня, сповнені позитивних емоцій та творчого натхнення, які подарувало спільне свято, колективи газет та їх керівниці знову з головою поринули у роботу.

Валентина Бистрова

http://jerait.com