Запорізькі журналісти - до 60-річчя НСЖУ

http://jerait.com

Саме ця тема була лейтмотивом останнього осіннього засідання секретаріату ЗОО НСЖУ. Вже традиційно першим питанням черги денної був прийом до лав НСЖУ. Цього разу організацію поповнили два викладачі факультету журналістики Запорізького Національного університету – Валерія Любченко та Алла Тернова. До викладання вони самі працювали в практичній журналістиці – на радіо та на телебаченні. Водночас було затверджене рішення зборів про створення на факультеті журналістики первинної організації НСЖУ. Наразі вона об’єднує 10 членів НСЖУ.

Члени секретаріату також обговорили та затвердили план заходів до 60-річчя НСЖУ. В ньому, зокрема, передбачено проведення урочистої зустрічі ветеранів «Вони були першими», фестивалю творчості «Запорізькі журналісти мають талант!», благодійного аукціону «Рука підтримки», творчого журналістського та поетичного конкурсу, молодіжного квесту до ювілею журналістської організації України, прес-туру «Сільська глибинка», спортивного свята «Тато, мама та я – спортивна сім’я, тощо.

Окремо на засіданні було обговорено заходи щодо проведення благодійного аукціону «Рука підтримки», присвяченого 60-річчю НСЖУ. До кінця грудня будуть зібрані лоти, завершено всю підготовчу роботу, сам же аукціон планується провести напередодні свят-вечора.

Члени секретаріату обговорили також низку поточних питань – проведення святкування дня святого Миколая, чергового турніру з більярду, стан справ зі сплатою членських внесків тощо.

Валентина Бистрова

http://jerait.com