Запрошує четвертий «Всеукраїнський Фестиваль домашньої консервації»

http://jerait.com

У «Туристичному інформаційному центрі» м Запоріжжя відбулася пресс-конференція, організована молодіжним крилом Запорізької обласної організації НСЖУ, куратором якого є член правління Олена Шевчук.

Зустріч була присвячена четвертому «Всеукраїнському Фестивалю домашньої консервації», патріотичному та унікальному заходу, що народився в Запоріжжі, аналогів якому немає ані в Україні, ані в світі.

Для зустрічі з журналістами прийшли Наталія Бабенко - президент фестивалю, голова громадської організації «Запорізький колорит», Віктор Бабенко - директор фестивалю, голова громадської організіції «Я люблю Запоріжжя» та Олена Шевчук - програмний директор і ведуча фестивалю, куратор концертної програми.

Четвертий «Всеукраїнський Фестиваль домашньої консервації» організовано громадською організацією «Запорізький колорит» за підтримки конкурсу соціальних проектів «Ми-це місто» МК «Запоріжсталь».

Як озвучили учасники конференціії, мета фестивалю - соціальна: збір консервації на благодійні потреби.

Захід відбудеться 15-16 вересня 2018 року з 10 до 18 години. На пересичених громадян міста чекають: безперервний благодійний концерт, смачний яромарок, яскраві дитячі , кулінарні та творчі майстер-класи, розіграш подарунків для відвідувачів, дегустація смаколіків - це буде конкурс між учасниками. На Фото-зоні можна зробити « при кольні» фото. В Фуд-зоні можна скуштувати смачні млинці та вареники, унікальні конфітюри , еко-чипcи, чаї, вирощені з любовю, медові муси, авторськи сири, запашну олію, цукати та пастили, соуси та спеціїї - це неповний перелік еко -продуктів домашньої консервації. 

На фестиваль приїдуть найкращі учасники - представники Запоріжжя , Харкова, Дніпра, Херсона, Тернополя, Мелітополя, Токмака, фермери Запорізької області.

Запорізький екскурсовод Валентина Вініченко організувала екскурсію на фестиваль для іногородіх відвідувачів. 

Роздинкою фестивалю стане створення силами мешканців картини про рідне Запоріжжя.

Як добре, що цей фестиваль об’єднує небайдужих людей міста в загальній мрії - зробити рідне Запоріжжя яскравим та активним!

Світлана Костюк, фото автора

http://jerait.com