Традиції не змінюються

http://jerait.com

У молодіжного крила Запорізької обласної організації НСЖУ під керівництвом журналістки Олени Шевчук та громадської організації «Жіноче запорізьке козацтво» вже стало традицією збирати на площі Маяковського запорізьких медійників та громадян і дітей міста на безкоштовні майстер- класи місцевих творчих людей.

Цього разу майстриня Рита Сидоренко захопила аудиторію виготовленням за українськими традиціями оберега - лошадку - коника. Виробляється він з тканини, трави, шпагату з кунжуту та льону. Такий оберіг особливий. Він незамінний помічник дома, принесе вдачу, щастя та береже від злих і лихих напасників Призначається більше для чоловіків, вони завжди одержать перемогу для виконання своїх цілей, а для діточок годиться, як лялька для гри.

Коники вийшли яскраві, прикольні, добрі, симпатичні - індивідуальні. І тепер цей оберіг можна дарувати рідним, друзям, коханим на щастя.

Рита Сидоренко володіє різними техніками творчості - це картини з вати, лушпиння цибулі, часнику, капусти. Але - це вже зовсім друга історія. Тому і чекаємо всіх бажаючих в нашому «Місті майстрів» знову!

Світлана Костюк, фото автора

http://jerait.com