Змагання на влучність

http://jerait.com

Запорізькі журналісти стали учасниками турніру з тактичної стрільби ім. майора ВПС Володимира Терентьєва, який відбувся в стрілецькому центрі «Полігон». Метою було навчити журналістів основам роботи у бойових умовах. Програма змагань включала стрільбу з усіх видів зброї – пістолетів, автоматів, луку та навіть арбалетів. Також сюди входило метання ножів.

За доброю традицією ЗОО НСЖУ, журналісти мали змогу взяти з собою на турнір і дітей. Тому змагалися, можна сказати, цілими сім’ями. Хоча головним у заході, як відзначають самі учасники, були не великі перемоги, а можливість поспілкуватися, корисно провести вихідний і навичками тактичної стрільби, хоча і з спортивної зброї. Тож були вдячні за це організаторам турніру – відомому спортивному журналісту Дмитру Попову (він відповідає за спортивну роботу в обласній журналістській організації) та ветерану-військовику, майору Володимиру Терент’єву. 

Спробували свої сили та вправність всі бажаючі. Але, звичайно, як і на кожному змаганні, визначилися найспритніші та найвлучніші. Найбільшу кількість очок заробив представник всеукраїнського друкованого видання “Позиція” – Вадим Добрянський. На його рахунку 778 балів. Саме він і став володарем Кубку. Друге місце виборов Володимир Солов’ян – в нього на 20 пунктів менше. Замикає трійку лідерів співробітник прес-служби ГУ ДСНС України в Запорізькій області Владислав Коренець з результатом у 745 очок. 

Додамо, що це вже другий турнір, який проводиться для працівників ЗМІ в центрі «Полігон», і в якому запорізькі журналісти знову довели, що є майстрами не тільки слова, а й спортивної влучності. 

Нагадаємо також, що нещодавно за ініціативою ЗОО НСЖУ проводились змагання з більярду, в яких представникам ЗМІ конкуренцію склали воїни АТО. Там переможцем став оператор телеканалу Z Дмитро Пришелець. 

На цьому четверта влада Запоріжжя не зупинятиметься. У 2017 році пройдуть також турніри з міні-футболу, настільного тенісу, рибалки та інших видів спорту. 

Микита Карпій

http://jerait.com