Святковий дарунок запоріжцям від Миколая

http://jerait.com

Саме напередодні Нового року відбулася прем`єра п`єси «Ялинки на восьмому поверсі, або співай, а то…!», автором якої є наш земляк, журналіст, перший заступник редактора газети «Запорізька правда», літератор, АТОшник і просто цікава людина Миколай Михайлов. Режисер-постановник – Світлана Лебедева.

Керівництво «Нового театру» запропонувало авторові написати святкову новорічну комедію. Миколай погодився, спеціально пішов у відпустку і «видав на гора» легку, наповнену гумором п`єсу, в якій багато музики, співів, танців, веселощів. Колеги визначили її жанр, як караоке. Складається враження, що глядачі разом з акторами дійсно побували на святкуванні Нового року, пили «Шампанське» разом з Сантою та запалювали бенгальські вогники… 

Це справжній музичний дарунок запоріжцям. У залі панувала атмосфера свята, глядачі веселилися від душі: аплодували, підспівували, сміялися.

До речі, це вже третя п`єса Миколи Михайлова. Дві попередні автор написав у 2014 та 2015 роках. І обидві вони стали Лауреатами українських фестивалів.

Поздоровляємо нашого колегу з вдалим дебютом на запорізькій сцені та чекаємо нових п`єс та цікавих постановок! 

Олена Морозова, фото Віталіни Московцевої

http://jerait.com