ІМІ презентував посібник для тих, хто хоче стати професійними журналістами

http://jerait.com

Інститут масової інформації презентував у Києві практичний посібник “Медіакомпас: путівник професійного журналіста”.

Посібник складається з шести розділів, у яких цікаво і доступно подано інформацію про сучасні професійні та етичні журналістські стандарти та особливості інформаційних жанрів журналістики. Окремі розділи присвячено висвітленню збройних конфліктів, та юридичній відповідальності редакцій та журналістів. Крім того, посібник містить цілий розділ, присвячений лайфхакам щодо верифікації інформації з соцмереж, що є надзвичайно актуальним питанням для українських медіа. 

Авторка посібника — експертка ІМІ, учасниця Незалежної медійної ради Олена Голуб, співавтори — медіа-юрист ІМІ Роман Головенко, медіа-експерт Роман Кабачій та експерт з верифікації даних Тарас Ільків. Автори переконані, що посібник буде корисним як для журналістів-початківців, студентів, так і для вже практикуючих медійників, які хочуть освіжити власні знання зі стандартів та інших особливостей професійної діяльності.

Завантажити pdf-версію посібника можна на сайті ІМІ. Друковану версію можна отримати в офісі ІМІ (контакти вказано на сайті imi.org.ua), а також у регіональних представників у таких містах: Запоріжжя, Ужгород, Одеса, Дніпро, Миколаїв, Херсон, Луцьк, Полтава, Львів, Харків, Чернігів, Житомир, Чернівці, Суми, Маріуполь, Рівне, Хмельницький, Кіровоград, Івано-Франківськ, Вінниця (з січня 2017 р.).

Публікація посібника здійснена ГО “Інститут масової інформації” за підтримки Чеського посольства в Україні. 

Контакти:

(044) 284-38-84, (050) 44-77-063

Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://jerait.com