Призовна компанія «Осінь – 2016»

http://jerait.com

В прес – центрі Запорізького обласного відділення НСЖУ «Журналіст» відбулася прес – конференція заступника обласного військового комісара по роботі з особовим складом полковника Михайла Логвинова з питань призову юнаків на строкову військову службу, прийняття громадян на військову службу за контрактом та відправка резервістів оперативного резерву першої черги на навчальні збори.

У Запорізькій області триває підготовка до призовної компанії «Осінь-2016», яка розпочнеться 1 жовтня і закінчиться 30 листопада поточного року. Лави Збройних сил України та інших військових формувань поповнять 560 призовників з Запорізької області. 15 найкращих призовників поповнять лави елітного підрозділу Збройних сил України - Окремий полк Президента України.

Михайло Логвинов зробив наголос на тому, що жоден військовослужбовець строкової служби до виконання бойових завдань в зоні АТО залучатися не буде.

У Запорізькій області вже 670 чоловік - кандидатів на військову службу уклали контракт у з рівнянням з плановим завданням - 760 осіб. 28-30 вересня 2016 року відбудеться 16 цикл відправки резервістів до навчальних центрів Збройних сил України. На збори будуть залучені майже 500 осіб до високомобільних десантних військ ЗС України.

Навчальні збори резервістов проводяться для відновлення практичних навичок за їх військово- обліковими спеціальностями та участі в бригадних навчаннях з бойовою стрільбою. Під час та після зборів в зони АТО вони направлятися не будуть.

Світлана Костюк, фото автора

http://jerait.com