Журналіст номінований на літературну премію

http://jerait.com

Відомий мелітопольський журналіст Олександр Андрущенко номінований на престижну премію ім. Коцюбинського за збірку лаконічних поезій і прози "Місячний принц", яку він нещодавно презентував читачам.

Сам він рішення про номінацію на премію сприйняв філософськи. Мовляв, писав свої вірші і оповідання на заради премій, а для людей, бо відчував, має, що їм сказати. 

Досвідчений журналіст і молодий літератор Олександр Андрущенко пройшов цікавий життєвий шлях. Після закінчення факультету журналістики Львівського вищого військово-політичного училища він протягом 20 років працював у флотських газетах та в журналі "Морской сборник". 

Після 25 років служби капітан 2-го рангу, журналіст Андрущенко звільнився в запас і переїхав до батьків у Мелітополь, що на Тут він очолював редакції телекомпаній, газет, FM-радіо, охоче передає досвід молодим колегам зі ЗМІ, бере активну участь у житті журналістської спільноти. І всі ці роки Олександр Андрущенко займався літературною творчістю, щоправда, майже не публікувався. І ось нарешті його творчий доробок мають змогу оцінити його колеги і земляки.

http://jerait.com