Соціально відповідальний бізнес – запоріжцям

Rate this item
(1 Vote)

Сучасне обладнання для санітраної обробки приміщень придбав і передав 5-ій міській лікарні екстреної і швидкої медичної допомоги комбінат «Запоріжсталь» в рамках програми по боротьбі з COVID-19. На закупку сучасних прибиральних машин було направлено 160 тис. грн.

Як зазначив, передаючи медикам обладнання, начальник управління соціальної сфери ПАТ «Запоріжсталь» Сергій Самарський, - у боротьбі з пандемією  коронавірусу дуже важливе дотримання чистоти в медичних установах. Переконаний, що ці сучасні професійні автоматизовані машини для миття підлоги, які зарекомендували себе в Європі і Україні і пристосовані саме для роботи в медустановах, поліпшити якість прибирання і дасть медикам можливість зосередитися на турботі про здоров’я пацієнтів. 

Директор міської лікарні екстреної і швидкої медичної допомоги Дмитро Івченко подякував представникам комбінату «Запоріжсталь» за таку потрібну, особливо в період пандемії, допомогу і підкреслив, що якісне прибирання приміщень в лікарні дуже важливе, особливо для пацієнтів з ослабленим імунітетом. Нове обладнання цю якість забезпечить.

Read 239 times Last modified on Субота, 17 квітня 2021 11:32