Загадковість дощу

Rate this item
(19 votes)

Знову іде дощ. Вже досить багато днів похмуро на вулиці. Дощить майже щодня.

Деякі кажуть, що така погода вже набридла у, що хочеться сонячної. Можливо, що ця думка правильна. І я, як теплолюбна людина, не відмовилась би від сонячних днів.

Але в цьому пануванні дощу на нашій місцевості є щось загадкове. Падаючі з неба краплини заворожують своєю стійкістю і швидкістю. Вони виконують свою місію, так наполегливо, що це викликає захоплення. Вони нагадують мені відповідальних людей, які за будь яких умов зроблять доручене їм. Ось так і крапельки обов’язково впадуть на землю, роблячи все для цього можливе.

Здається, що дощ неспроста посланий на наші землі. Планета теж жива і їй, так як і людині необхідно приймати водні процедури. Необхідно змити з себе весь бруд, залишений людиною. Дощ намагається очистити планету, та хіба це так просто зробити? Хіба в його силах змити все те сміття, котре люди залишають після себе? Так давайте допоможемо дощику – перестанемо забруднювати навколишнє середовище. І тоді планета не буде плакати, а посміхнеться сяючими днями.

Почніть з себе і ви помітите, як світ навкруги вас почне грати веселковими барвами. І життя неодмінно покращиться, адже роблячи добро, неможливо бути сумним.

Вітер Юлія

Read 1287 times Last modified on Понеділок, 16 травня 2016 14:28