Увага! Творчий бліц-кокурс продовжено!

http://jerait.com

Творчий патріотичний бліц-конкурс Запорізької обласної організації НСЖУ  до Дня журналіста  «І серце, і життя віддам за Україну!» проводиться для стимулювання творчості талановитих працівників ЗМІ та відзначення вагомих досягнень у професійній сфері.

Конкурс було оголошено 15 травня. Журі вирішило продовжити його  до 6 червня 2022 року. Результати будуть оголошені 8 червня на святковому засіданні правління ЗОО НСЖУ. 

Нагадуємо, що назва конкурсу визначає вибір теми матеріалів, які журналісти подають на конкурс, а саме: обличчя і події війни, розповіді про її героїв – воїнів ВСУ, тероборонівців, роздуми журналістів про війну, про вічні цінності, які захищаємо, про Україну у боротьбі за свободу, тощо.

Учасниками конкурсу можуть бути творчі працівники всіх засобів масової інформації та Інтернет-ЗМІ, які працюють у Запорізькій області. 

Журналісти подають до журі у електронному вигляді раніше опубліковані, або написані спеціально для конкурсу матеріали - не більше 2-х в одній з номінацій. Матеріали надсилати на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Фотокореспонденти – подають до журі не більше двох знімків в електронному вигляді.

Матеріали розглядаються в одній з наступних номінацій: «Кращий нарис». «Кращий поетичний твір», «Краще есе», «Кращий фотознімок». У кожній номінації визначаються по 3 переможці (1-3 місця).

http://jerait.com