Запрошуємо на тренінги для менеджерів локальних медіа

http://jerait.com

Академія української преси спільно з Фондом Конрада Аденауера в Україні запрошують на серію вебсемінарів «Ефективна редакція: серія тренінгів для менеджерів локальних медіа». Навчальна ініціатива проходить у партнерстві із Національною спілкою журналістів України.

Захід включає у себе 3 модулі (участь у кожному не є обов’язковою, але рекомендованою організаторами та експертами).

9 – 10 грудня 2021 року (10:00 – 14:00) – модуль 1.

16 – 17 грудня 2021 року (10:00 – 14:00) – модуль 2.

22 – 23 грудня 2021 року (10:00 – 14:00) – модуль 3.

Після участі у трьох модулях ви дізнаєтеся:

  • про нові реалії постжурналістики;
  • як впливає децентралізація на місцеві медіа;
  • про шляхи налагодження контактів та форми роботи редакції з ком’юніті місцевих громад;
  • як зробити сьогодні сучасним медіа;
  • які існують вектори у роботі сучасної редакції;
  • де взяти ресурси на розвиток медіа;
  • як працювати сучасній редакції у часи пандемії;
  • чому приваблюють фейки і що якісні медіа можуть протиставити;
  • та ще багато-багато чого цікавого.

 

Тренери та експерти серії тренінгів:

Валерій Іванов, президент Академії української преси, д-р філол. наук, професор;

Тетяна Іванова, медіатренерка Академії української преси, д-р пед. наук, професорка;

Олексій Погорєлов, медіа менеджер, Президент Української Асоціації Медіа Бізнесу, член Громадських рад про Комітеті ВРУ з питань гуманітарної та інформаційної політики, при Комітеті ВРУ з питань свободи слова та при Держкомтелерадіо. Понад 10 років поспіль – експерт медійних проєктів ОБСЄ та Ради Європи в Україні. Вивчав саморегулювання в царині журналістської етики на досвіді Німеччини, Швеції, Данії та в рамках представництва КЖЕ в Альянсі Незалежних Прес Рад Європи (AIPCE);

Сергій Томіленко, голова Національної спілки журналістів України, член виконкому Європейської федерації журналістів, член громадської ради при Держкомтелерадіо України, член Ради з питань свободи слова та захисту журналістів при Президентові України. Має кваліфікацію тренера з практичної журналістики — випускник програми IREX U-Media «Тренінг для тренерів».

Щоб зареєструватися, будь ласка, заповніть АНКЕТУ >>>

Участь є безкоштовною. Відбір здійснюється на конкурсних засадах. Кількість місць для вебсемінару обмежена. Відібраним до участі учасникам надійде запрошення на електронну пошту, вказану під час реєстрації. 

Заходи відбудуться у додатку ZOOM. Участь вважається успішною, якщо учасник був присутнім на заході понад 75% часу (за звітом ZOOM). Був активним під час навчання (чат, взаємодія голосом, увімкнена камера). За успішну участь у заходах для учасників передбачений сертифікат з унікальним номером, який можна перевірити на сайті АУП.

Контактна особа - Юлія Рицик, асистентка проєктів Академії української преси 067-372-27-33, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

http://jerait.com