Вебінар для редакторів місцевих медіа

http://jerait.com

22 січня о 10:00 запрошуємо на вебінар, присвячений темі «Онлайн дискусії в редакції: як місцеві медіа заробляють в онлайн, не втрачаючи дохід від друкованого видання».

Зараз, коли навіть аудиторії локальних медіа дуже стрімко переходять в діджитал, і журналістам, і редакторам стає важливим вміти отримати з цього вигоду. Як заробляти на онлайні та не втратити доходи від традиційних видань? Розповість Костянтин Григоренко – головний редактор видання «Обрії Ізюмщини».

ТОВ "Обрії 1919"- правонаступник реформованної комунальної редакції газети "Обрії Ізюмщини". Творчий колектив вже давно працює в режимі мультімедійної редакції (конвергентної). Видає газету "Обрії Ізюмщини", більше 10 років має свій сайт та сторінки www.facebook.com https://www.youtube.com та https://www.instagram.com. Ізюм став центром об'єднанного району до якого увійшли Балаклійський, Барвінківський та Борівський райони.

Зареєструйтесь на вебінар за посиланням

Цей вебінар буде одинадцятим, які  організовує в рамках проєкту «Підвищення ефективності місцевих медіа та збільшення їхньої ролі в громадах. Відеозаписи попередніх вебінарів доступні на сайті redactor.in.ua або на Youtube каналі асоціації.

Будемо раді відповісти на ваші можливі запитання. Звертайтеся до менеджерки проектів 050 415 34 24, 098 254 17 06 або Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

 

http://jerait.com