Запрошуємо на відкритий лекторій!

http://jerait.com

27 листопада 2020 року Академія української преси та Національна спілка журналістів України запрошують журналістів та блогерів взяти участь у відкритому лекторії “Пошук інформації, джерела, експерти, мультимедійні інструменти для журналістів” від тренерів «Регіональної мережі журналістів за сталий розвиток на Донбасі».

Учасники прослухають 6 коротких 20-хвилинних бліцпрезентацій досвідчених медіа-тренерів, які є активістами НСЖУ. 

Програма відкритого лекторію: «Фейки і стереотипи про Донбас. Чому вони виникають та як їх подолати?» (Ліна КУЩ, Перша секретарка Національної спілки журналістів України); 

«Як зробити соціально важливі теми цікавими? Мультимедійні інструменти для журналіста» (Ілля СУЗДАЛЄВ, керівник українського представництва польського телеканалу БЕЛСАТ);

«Трансформація промислових регіонів Донбасу. Пошук інформації, джерела, експерти» (Лариса БІЛОЗЕРОВА, медіатренерка, редакторка порталу Green Efficiency).

«Фактчекінг для журналіста і редактора» (Гліб ГОЛОВЧЕНКО, секретар НСЖУ, керівник телеканалу ТАК-TV (Миколаїв).

«Чому важко боротися з пропагандою?» (Сергій ГУЗЬ, керівник ІА «Пильний погляд», член Комісії з журналістської етики, представник КЖЕ в Консультативній комісії з протидії пропаганді (Мережа органів медійного саморегулювання).

«Адаптація інформації теле- та радіотекстів для діджитал-платформ. Кепшини. Критерії вимірювань ефективності діджитал-матеріалів» (Наталія ДИМНІЧ, журналістка Суспільне:Карпати, викладачка журналістики (Івано-Франківськ).

Для участі у лекторії просимо зареєструватися за формою. Початок заходу – о 10:00 у п’ятницю, 27 листопада. Тривалість – до 12:30. 

Проєкт реалізовується Академією української преси спільно з Національною спілкою журналістів України в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки урядів Данії, Швейцарії та Швеції.

Реєструйтесь та беріть участь у заході, колеги! 

http://jerait.com