Фестиваль «Хортиця – серце Європи» запалює нові зірки

http://jerait.com

У суботу, 12 травня, о 10.00, у Запорізькому палаці культури «Титан» (вул. Перемоги 131,зупинка транспорту вул. Гагаріна) за підтримки Запорізької обласної організації Національної спілки журналістів України відбудеться Міжнародний польсько-український фестиваль-конкурс «Pod jednym Niebem»-«ХОРТИЦЯ – СЕРЦЕ ЄВРОПИ".

ОРГАНІЗАТОРИ ФЕСТИВАЛЮ: Всеукраїнська Громадська організація «Талановиті діти України», Товариство польської культури ім. св. Іоанна Павла ІІ та редакція газети "Запорізька Правда" присвячують захід Дню Конституції Польші та Дню польського прапора.

Фестиваль організовано за підтримки Міністерства культури України, управління культури та мистецтв Запорізької міськради та Генерального консульства республіки Польща в Україні( м. Харків).

В рамках фестивалю відбудуться творчі конкурси в номінаціях вокал, хореографія, музичне виконавське мистецтво, оригінальний жанр, а також образотворче і народно-ужиткове мистецтво. Віковий ценз учасників не обмежено.

Всіх учасників фестивалю заохочено до виконання композицій і творів польського та українського мистецтва, щоб представити багатство обох культур – польської та української.

Запрошуємо представників ЗМІ взяти участь у висвітленні події.

http://jerait.com