Конкурс на кращий гендерно чуйний матеріал

http://jerait.com

«Інститут розвитку регіональної преси» (ІРРП) за підтримки Фонду розвитку ЗМІ Посольства США в Україні оголошує Конкурс на кращий гендерно чуйний матеріал. Дедлайн - 31 березня 2017 року.

Мета конкурсу – підвищення інтересу до гендерно чуйної, збалансованої та недискримінаційної журналістики, висвітлення тем гендерної рівності та рівної представленості жінок та чоловіків у всіх сферах життя, вдосконалення медіа- висвітлення, залучення громадськості та влади до дискусій щодо гендерної рівності.

До участі приймаються журналістські роботи у текстовому, онлайн та відео форматах. Журі визначить трьох переможців – кращі матеріали у кожному з форматів. Усі переможці отримають матеріальні нагороди.

Один журналіст може подати на конкурс не більше трьох своїх матеріалів.

Щоб подати роботу на конкурс, слід:

• заповнити окрему онлайн–заявку на кожен матеріал, котрий ви подаєте на конкурс, не забудьте надати гіперпосилання на онлайн- та відео-матеріали;

• надіслати на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. матеріали (не більше трьох) в такому вигляді:

для друкованих матеріалів – сторінки чи розвороти матеріалів у форматі PDF на електронну пошту у такому самому вигляді, як їх побачили читачі;

для Інтернет-публікацій – повне посилання на адресу статті в Інтернеті (в онлайн-заявці);

для телерадіоматеріалів – гіперпосилання (в онлайн-заявці) на безкоштовні файлообмінники з вашими матеріалами або на YouTube;

• ознайомитись з Положенням про Конкурс.

ЗАПОВНИТИ ОНЛАЙН-ЗАЯВКУ ТУТ

У темі листа обов’язково вкажіть прізвище журналіста-заявника та назву «Заявка на Конкурс».

Збір заявок для участі в Конкурсі триватиме з 3 лютого по 31 березня 2017 р. включно.

У разі відсутності повного пакету документів, організатори Конкурсу мають право зняти роботу з розгляду, не повідомляючи заявника. До розгляду не приймаються матеріали, щодо яких в період проведення Конкурсу здійснюється провадження в судовому або позасудовому порядку.

Додаткові запитання щодо конкурсу можна поставити за телефоном – 067 905 6313 (Катерина Іванова)

http://jerait.com