Хвилююча устріч у лікарняній палаті

http://jerait.com

Журналісти, що відвідують Запорізький центр журналістської солідарності, готуються 9 травня зустрітись на черговому майстер-класі по виготовленню маків - символів Перемоги. Навички, які одержують тут, на  різних майстер-класах, вже згодилися одній нашій журналістці-переселенці, яку знайомий, що зараз, нажаль, знаходиться в окупації, попросив провідати в лікарні свого друга і побратима, морально підтримати його та інших бійців.

Алла Павлівна вже після відвідин зізналась, що й сама потребувала такої підтримки, бо дуже хвилювалась перед цією поїздкою. Але просто  материнське бажання в межах можливого попіклуватись хоч якось про наших хлопчиків перемогло.

 - Наробила маків, патріотичних браслетиків із стрічок, оберегів у вигляді ангелочків-мотанок, купила смаколиків, а ще запропонувала дітям, які гралися у дворі, намалювати для бійців малюнки. Дівчатка та  хлопчики   охоче  відгукнулися і вже через пару годин їхні художні «шедеври» з настановами та наказами були готові.

А наступного дня відбулася хвилююча зустріч в лікарняній палаті.

- Хто кого підтримав? Тут ми були взаємні!- сміється журналіска. - Вже через кілька хвилин жвавого спілкування, чиїсь синочки, а нині наші захисники і визволителі, стали мені майже рідними. Тож взяла й собі на озброєння кожне їхнє слово, кожну настанову. Таке спілкування, повірте, надає багато сил і енергії рухатись далі до Перемоги, робити свій посильний внесок у визволення України від рашистів. З лікарні вийшла окрилена: є кілька ідей і для Центру журналістської солідарності, і для дітей переселенців, які живуть поруч зі мною, і щодо, сподіваюсь, недалекої зустрічі нашої омріяної Перемоги.

Дар’я Зирянова

http://jerait.com