Святковий кошик для журналістів від друзів-волонтерів

http://jerait.com

«Рука допомоги» - так називається цикл благодійних акцій, які проводяться у Запорізький обласній організації НСЖУ багато років поспіль. Тепер чудову традицію підхопив і Центр журналістської солідарності: більше двох тисяч продуктових наборів, одежу, предмети побуту, техніку, каски, бронежилети, аптечки і багато всього самого необхідного отримали журналісти, що переїхали в обласний центр з окупованих територій.

До Великодня по домовленості з волонтерськими організаціями - «Белуга» та Гуманітарно-інформаційний центр – постійними партнерами ЦЖС – наші журналісти отримали продуктові набори до святкового столу. 

Світлана Карпенко, головний редактор газети «Трудова слава» (м. Оріхів):

- Центр журналістської солідарності - це не тільки місце де ми збираємось,  спілкуємось, навчаємося і де проводяться різноманітні тренінги, аби ми не втрачали свою професійну кваліфікацію, де  є відповідна техніка для роботи медійників. Але разом з цим це ще й те місце, де й підтримують матеріально - тут ми отримуємо гуманітарну допомогу, у тому числі - продуктові набори. Це дуже доречно, тому що журналісти-переселенці просто потребують такої опіки, бо більшість з нас втратила можливість отримувати заробітні плати. Ми щиро дякуємо нашому Центру журналістської солідарності, де не на хвилину не забувають про наші потреби.

Наталія Єльцова, керівників Гуманітарно-інформаційного центру:

- Ми, гуманітарна громадська організація «Теплі долоні» і Гуманітарно-інформаційний центр, разом, привезли гуманітарну допомогу від львівських громад для журналістів-переселенців і ветеранів журналістики. Члени НСЖУ вже відвідували наш центр, і  мали змогу вибрати для себе та членів своїх сімей  потрібний одяг по сезону. Спільно з Центром журналістської солідарності ми вже провели декілька важливих заходів – тому це вже не перша наша співпраця, впевнені, що будемо працювати далі.

Наталія Вадимова, фото Сергія Біжка

http://jerait.com