Бердянськ запрошує взяти участь у ювілейному фестивалі журналістів

http://jerait.com

1-3 червня 2018 року у Бердянську відбудеться XX Всеукраїнський фестиваль журналістів „Азовське літо”.

Для учасників, які брали участь в попередні роки та повністю виконали умови участі фестивалю, основною умовою є подальший вихід матеріалів протягом двох місяців у друкованих та електронних ЗМІ (статті, інтерв’ю, репортажі, коментарі, нариси та інші матеріали, ілюстративні роботи і т.д.), які розповідають про Бердянськ як туристичний, оздоровчий та культурний центр півдня України, як сімейний та дитячий курорт. 

Для учасників, які вперше беруть участь у фестивалі журналістів, умовою участі є публікація напередодні заходу в друкованих та електронних ЗМІ матеріалів, які розповідають про Бердянськ, як сімейний курорт, туристичний, оздоровчий та культурний центр півдня України (за потребою друкований, аудіо- та відео матеріал надається організаторами), та за результатами участі подальший вихід протягом двох місяців статті, інтерв’ю, репортажу, нарисів та інших матеріалів, ілюстративних робіт і т.п. про Бердянськ та переваги відпочинку на березі теплого Азовського моря. 

Увага! Цьогоріч запрошується від одного засобу масової інформації — один учасник. Просимо з розумінням поставитись до цієї нової умови у зв’язку з обмеженою кількістю місць та значною кількістю бажаючих. 

Витрати на проживання та харчування учасників на період фестивалю забезпечують організатори.

Претенденти на участь у конкурсній програмі фестивалю повинні не пізніше 10 днів до початку фестивалю надіслати матеріали, що вийшли у ЗМІ, за адресою: 

площа Єдності, 2, м. Бердянськ, 71112 або на e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. з обов’язковою приміткою „Фестиваль журналістів “Азовське літо-2018”, а саме:

- публікації - друкований оригінал (скан); 

- теле- та радіопродукція (запис) із супровідним листом про місце та дату виходу матеріалу в ефір, завіреним керівником компанії. 

Контакти: (06153) 35668, (050) 9469253

Офіційний туристичний сайт міста 

Сайт Бердянської міської ради 

http://jerait.com