Як діти казки спасали

http://jerait.com

В новорічні свята 35 дітей журналістів мають змогу побачити дивовижну шоу-програму «Казковий бум», яка нещодавно розпочалася у концертному залі ім. Глінки. Протягом двох тижнів хлопчики та дівчатка поринуть у фантастичну пригоду, яка очікує маленьких глядачів разом з казковими героями.

Герои мюзиклу, щоб спасти казки від злого мишенятка Пікселя, проходять три рівні комп'ютерної інді-гри «Minecraft», де зустрічаються з популярними героями топових мульфільмів – Моаною, Маквіном, Мисливцями за привидами та іншіми улюбленцями дітей. В цей же час вони можуть їх бачити на великому екрані: відеоарт вдало доповнює те, що відбувається на сцені. А ще вони грали в залі з Единоріжкою, Піксіком та Міньоном у сніжки та кубики.

Біля великої новорічної ялинки діти водили хороводи з Ведмедем та Машою, супер-Котом та їх друзями. А як же ж без Діда Мороза та Снігуроньки? Їх дітлахи чекали більш за все! І коли вони з’явилися, яскравими кольорами спалахнули різнокольорові ліхтарики на ялинці – Новий рік розпочався!

Запорізька обласна організація НСЖУ завдячує керівництву філармонії за запрошення на чудове свято!

Наталія Вадимова

http://jerait.com