Прем`єра нової авторської радіоп’єси на "Радіо Запоріжжя"

http://jerait.com

На початку грудня в ефірі "Радіо Запоріжжя" (Запорізька регіональна філія Національної суспільної телерадіокомпанії України) відбулась прем`єра трьох частин нової п`єси-детективу «Мої кордони». Її автори - журналіст, учасник АТО Герман Дубінін та звукорежисер Сергій Конашевич записали три 15-хвилинних частини радіоп`єси, кожна з яких тримає слухача в напрузі, адже це історія з елементами детективу. На відміну від попередньої авторської радіоп`єси "Бліндаж", нинішня "Мої кордони" містить кілька вкраплень фрагментів сучасних пісень, які тематично розкривають характери героїв та фабулу подій, що стрімко розвиваються.

…Головного героя, бійця Збройних сил України, підозрюють у військовій зраді. Та перш ніж з’ясується, що в усьому "винне кохання", відбудеться чимало дискусій, зокрема, зі слідчим військової прокуратури. Ще один військовий несподівано впізнає в російському полоненому свого двоюрідного брата. Між ними розгортаються напружені, але цікаві діалоги. Загалом радіоп`єса розповідає про життя й про справжні людські стосунки, які в тій чи іншій ситуації проявляються по-різному. І не можна одразу робити висновки, не дізнавшись про усі деталі…

Головних героїв нової радіоп`єси "Мої кордони" озвучили журналісти Запорізької регіональної філії Національної суспільної телерадіокомпанії України. Нині її автор Герман Дубінін вже працює над новою радіоп`єсою, в якій йтиметься про те, як переселенці зі Сходу України адаптувалися на новому місці проживання та які проблеми їм доводиться вирішувати.

Нагадаємо, перша авторська радіоп"єса журналіста учасника АТО Германа Дубініна та звукорежисера Сергія Конашевича "Бліндаж" була визнана переможцем цьогорічного творчого конкурсу Національної Спілки журналістів України в номінації "Кращий журналістський матеріал про події на Сході України (в зоні АТО).

http://jerait.com