З Новим, переможним, роком!

http://jerait.com

Уходить в минуле, 2022-й, рік важких випробувань для українців: тих, хто на фронті виборює нашу свободу, хто воює на інформаційному фронті, тих, чиї домівки знищив ворог, тих, хто прийняв на себе важкий волонтерський тягар, і для тих, кого розкидала по світу ця кривава війна…  

З перших днів війни Запорізька обласна організація НСЖУ взяла під свій захист тих медійників, які опинились в скрутних ситуаціях та потребували допомоги – ветеранам, переселенцям з окупованих міст нашого регіону. Дякуємо членам спілки, що активно включилися в благородну справу: Олені Сопиній, Генадію Дерибасу, Тетяні Вукович, Олені Шевчук, Людмилі Долженко, Віталію Семенюку, Сергію Біжко, Юрію Зелінському, Пилипу Юрику, Ділярі Кудусовій, які допомагали в організації всіх заходів. Деякі з них стали волонтерами не тільки для колег, але й для земляків, запоріжців. 

Наші позиції укріпило створення у липні Запорізького Центру солідарності журналістів, що почав активно підтримувати журналістів-переселенців адаптуватись в нових реаліях, вистояти, відновитися психологічно, отримати все необхідне для нормального життя. За допомогою міжнародних організацій, місцевих та зарубіжних партнерів ми змогли це зробити, доставити багато: від побутових предметів – до продуктових наборів, яких за півроку було роздано 1500 тисячі – переселенцям та ветеранам журналістам.

Тепер ми сидимо всі за одним овальним столом прес-центру «Журналіст», як ніколи – всі разом, і зустрічаємо Новий, обов’язково переможний, 2023 рік. Це наша домівка! Підтримуємо один одного і наших хлопців та дівчат, які зараз боронять нашу різну землю від клятих ворогів. Ми об’єдналися в єдиному прагненні – зберегти та примножити нашу єдність та силу, щоб після війни працювати на благо нашої неньки України.   Журналісти – важливі! 

Ми бажаємо всім вам, дорогі колеги,  самого головного, самого єдиного і самого жаданого – Перемоги! Слава Україні!

Правління ЗОО НСЖУ. Запорізький Центр солідарності журналістів

http://jerait.com