Нагороди до Різдва

http://jerait.com

Олена Шевчук – знакова фігура в запорізькому медійному просторі. Відома телеведуча, авторка багатьох цікавих передач та проектів на обласному телебаченні  Олена завжди відзначалась активною життєвою позицією: була секретарем первинної організації  ЗОО НСЖУ, членом Секретаріату та Правління нашої спілки, створила та очолила Громадську організацію «Запорозькі Берегині». Спочатку війни почала допомагати Запорізькому військовому шпиталю на волонтерських засадах, потім стала його офіційним представником.

Зроблено багато, щоб перечислити все, мабуть, знадобиться не один книжковий том добрих справ, а щоб описати всю вдячність медиків та бійців, то для цього треба об’єднати слова всіх мов світу.  

- Протягом всього цього страшного року я отримувала різні нагороди, - каже Олена. - Хоча краще хай би був мир, а нагороди ніякі не потрібні. Але  наприкінці року отримала найдорожчу для себе нагороду - Хрест Турботи від Запорізького військового шпиталю. І це дуже зворушливо, бо за ці 10 місяців волонтерської роботи  він став для «Берегинь» рідним і близьким... І ми робимо все, що в наших силах, щоб наш госпіталь ні в чому не мав потреби!

І ось ще одна нагорода знайшла Олену Шевчук напередодні Різдва.

- Неймовірно приємна подія для мене! – розповідає вона. - Отримала медаль - відзнаку від голови Олександрівського району міста Запоріжжя  Валерія Мостового. Це мій район, в якому я народилася, ходила до школи, закінчила університет, а зараз 

вже виховую свого сина. Дякую, що всі здобутки  ГО «Запорозькі Берегині» не залишилися не поміченими. До Олександрівської адміністрації приїхала не з пустими руками, привезла декілька вишитих нашими майстринями новорічних  кульок та смачні різдвяні пряники, які вони спекли.

Центр  журналістської солідарності,  Запорізька обласна організація НСЖУ щиро вітають Олену та бажають невичерпаної енергії, натхнення на  добрі справи та нових досягнень!  

Наталія Вадимова

http://jerait.com