Російські окупанти погрожують журналістам

http://jerait.com

Редакція сайту РІА-Мелітополь повідомила про погрози, які надходять журналістам видання від рашистів.

Вплинути на політику сайту вони хотіли, взявши в полон батька Світлани Залізецької – члена НСЖУ, директора «Головної газети Мелітополя». Проте сайт залишився на підконтрольній Україні території, і тепер рашисти закидали листами співробітників.

Наводимо кілька фрагментів пересланих журналістам «пісульок співробітниками ФСБ РФ, з дотриманням оригінальної орфографії та пунктуації. 

***   ***

 - Чи готові ви відповісти за законом? За поширення дезінформації про дію російських військ слідує адміністративне та кримінальне покарання. Незабаром усіх журналістів, які підтримують неонацистський режим Зеленського, відправлять до слідчих органів на допит та пред'явлення звинувачень із подальшим відправкою до виправних установ.

***   ***

- Незабаром усім журналістам та працівникам засобів масової інформації доведеться відповідати за всією суворістю російського закону, адже Армія Росії вже на підступах до Києва. Раджу вивчити тюремний жаргон, адже у вас залишилося зовсім небагато часу на волі.

***   ***

- Після того, як Росія займе всі міста України, буде створено військовий трибунал для всіх, хто підтримував владу нацистів на чолі із Зеленським. Усім журналістам доведеться відповісти за тиражування фейків про РФ та пропаганду укронацистського режиму. Вас чекає на в'язницю!»

Ось такі «образчики» епістолярного жанру в різних варіаціях надходять мелітопольським журналістам за підписом Микола Пєтухов. На це кукурікання редакція РІА-Мелітополь відповідає всім рашистам: «Запалюйте далі! Нічого, крім зневажливої посмішки ваші «потуги» нас налякати не викликають!»

http://jerait.com