Щоб світ дізнався правду…

http://jerait.com

З першого дня війни відома медійниця, керівник редакції «ProUkraїnu», член ревізійної комісії Запорізької обласної організації НСЖУ Наталія Агаркова, збирає історії українців, які змушені були тікати від війни в Україні, для документування військових злочинів росії.

Готувати і дивитись ці драматичні життєві історії важко, але люди повинні знати, якою ціною дається нам перемога. Ось як Наталка розповідає про свій проект.

- Захлинатися сльозами під час робочої зйомки - таке зі мною вперше за майже 30 років в журналістиці. Читати новинну стрічку тяжко. А коли слухаєш розповіді людей про знущання російських окупантів - переживаєш такий біль, що хочеться волати на весь світ: «Зупиніть всесвітнє зло, зупиніть росію!». Відзняли (і продовжуємо) серію історій людей, які бачили пекло на власні очі. Харків, Суми, Маріуполь... 

Документування злочинів російських військових в Україні робимо разом з Anastasiia Agarkova. Ніколи не думала, що з позитивного мирного контенту моїй Донечці, ще зовсім юній журналістці доведеться переключитись на збирання історій про біль війни.

Перекладаємо розповіді різними мовами, щоб якомога більше людей змогли це почути і побачити Тож, якщо бажаєте долучитися до проекту та поділитися своєю історією, пишіть нам на електронну пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. . Наша мета – щоб світ дізнався правду.

http://jerait.com