Запрацювала программа «Єпідтримка для передплати друкованих ЗМІ»

http://jerait.com

Національна спілка журналістів України спільно із Українською асоціацією медіа бізнесу та Асоціацією незалежних регіональних видавців та разом із керівництвом «Укрпошти» лобіювала включення до Єпідтримки передплати на друковані ЗМІ від листопада минулого року.

За «тестовий» день 7 лютого через онлайн-сервіс «Укрпошти» отримано перші 60 замовлень на передплату національних та місцевих видань. Саме онлайн-сервіс з передплати стає наразі головним і єдиним варіантом прийому «Укрпоштою» коштів з Єпідтримки. 

Голова НСЖУ Сергій Томіленко  прокоментував початок дії програми з підтримки друкованих ЗМІ:

– Листоноші, відділення та поштові термінали на місцях можуть і надалі приймати платежі в рахунок власних коштів українців, але не працюватимуть із «тисячею» за вакцинацію. Тому редакції національних і місцевих видань мають агітувати передплачувати свої ЗМІ через сайт «Укрпошти», де викладено всі каталоги. Очевидно, що тиражі газетам і журналам нарощувати непросто, але з‘являється фінансовий ресурс, за який варто позмагатися. До всього, в умовах, коли держава обмежує варіанти придбання товарів і послуг за Єпідтримку – розваги, книги, фітнес чи подорожі – для українців поважного віку передплата на газети може виступати пріоритетом.

http://jerait.com