Обласна філармонія – ветеранам журналістики

http://jerait.com

Давня творча дружба пов’язує обласну організацію НСЖУ з колективом Запорізької обласної філармонії, яку очолює  заслужена працівниця культури Ірина Конарєва. Керівництво філармонії та провідні артисти завжди з задоволенням зустрічаються з медійниками в клубі творчих зустрічей ЗОО НСЖУ «Журналіст», розповідають про свої творчі плани, здобутки, а, буває, і проблеми. Журналісти завжди підтримують один з найкращих в Україні творчих колективів. Бо дійсно кожен його виступ  стає для міста справжньою подією, святом краси і натхнення, додає людям душевних сил і наснаги. А це дорогого вартує. Та й самі медійники із задоволенням бувають на філармонійних заходах. Тут їм завжди раді.

Особлива ж увага – журналістам-ветеранам. Генеральна директорка філармонії Ірина Конарєва завжди знаходить можливість запросити їх на концерт, влаштувати свято заслуженим людям. Ось і нині поважні представники журналістської спільноти на її запрошення побували на концерті відомого соліста Миколи Квєткова – золотого голосу Запорізької обласної філармонії.

За відгуками ветеранів журналістики це було прекрасне дійство – талановите, яскраве неперевершене за душевністю та виконавською майстерністю. - Окрім прекрасного настрою, нам додалося здоров’я та енергії. – говорять вони. І висловлюють щиру вдячність  Ірині Едуардівні Конарєвій та обласній організації НСЖУ за такий чудовий культурний захід.

Віктор Армяновський

http://jerait.com