Розмова влади і журналістів

http://jerait.com

Відбулася відкрита зустріч голови Запорізької обласної державної адміністрації Олександра Старуха із журналістами обласних і районних видань. І, якщо міські журналісти мають можливість постійно спілкуватися з обласною владою в тому чи іншому форматі, то для редакторів реформованих районних ЗМІ це була, по суті, перша за сім останніх років велика прес-конференція очільника області. Тому й говорили про своє наболіле, про налагодження комунікації між облдержадміністрацією і газетами районів Запорізької області.

Найбільш важливим питанням, яке підняли редактори, - це оновлення обласної програми підтримки районних газет за рахунок бюджету, яка вже діяла у минулі роки, та про пріоритетне право на укладання договорів про висвітлення діяльності місцевих органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування. 

Від імені ЗОО НСЖУ до голови ЗОДА звернулась член секретаріату та правління обласної Спілки, головний редактор газети «Запорізька правда» Наталія Зворигина з проханням включити у програму вакцинації  регіону і журналістів, які знаходяться разом з лікарями та педагогами в центрі боротьби з пандемією.  

Не менш важливим позитивним моментом було й те, що організатори прес-конференції подбали про те, щоб якомога більше журналістів (особливо ж тих, хто працює далеко від обласного центру і не зміг приїхати)  змогли взяти в ній участь,  одержати інформацію з перших рук, адже велася пряма трансляція із зустрічі очільника області з журналістами.

http://jerait.com