Творчі надбання журналістів – ювілею Незалежності України

http://jerait.com

У нинішньому році діяльность Запорізької обласної організації НСЖУ пройде під знаком підготовки до 30-річчя Незалежності України.

В розвиток цієї важливої події планується проведення під егідою ЗОО НСЖУ кількох творчих конкурсів. Один з них - «Моя незалежна країна» - для студентів факультетів журналістики вишів Запоріжжя. Членами журі будуть ветерани-журналісти. Тож, підбиття підсумків стане ще й творчою зустріччю журналістів різних поколінь, відвертою розмовою про сучасні проблеми медіа та обміном досвідом з молодими колегами.

Враховуючи, що серед наших журналістів-ветеранів чимало літераторів та письменників, які мають власні книжки, публікуються в альманах та журналах, започатковуємо для них конкурс на кращий вірш, новелу, нарис по темі: «Будь благославенна, земле калинова, найдорожча в світі рідна Україна!»

І, нарешті, наш традиційний творчий конкурс до Дня журналіста за кількома номінаціями на кращі публікації, теле та радіопрограми «Україна починається з тебе».  

Підсумки конкурсів підбити до Дня журналіста в рамках самодіяльного журналістського мистецького свята «Тобі, Україно, і пошук, і творчість!»

Валентина Бистрова

http://jerait.com