Запорізькі журналісти позмагаються у фотоконкурсі

http://jerait.com

Запорізька обласна організація НСЖУ  продовжує серію творчих конкурсів для  журналістів, яку започаткувала  ще сім років тому, навіть в умовах карантину.  Цього разу  вирішено провести   фотоконкурс в режимі онлайн  – «Осіннє золото у зиму переходить»,  який буде  проводитися з 16 листопада 2020 по 16 січня 2021 року включно.

Взяти участь у фотоконкурсі   зможуть журналісти та фотокореспонденти друкованих, електронних та Інтернет-ЗМІ, а також блогери, фрілансери, працівники прес-служб і т.д.

Конкурс буде проводитись у двох номінаціях: «Кращий професійний фотокореспондент (фотохудожник)» та  «Кращий самодіяльний аматорський фотокореспондент (фотохудожник)». Нагородами в кожній номінації відзначаються учасники, які посіли перше, друге і третє місця. Також передбачається приз глядацьких симпатій.

Найкращі роботи вибиратиме конкурсна комісія, в яку увійшли члени правління та секретаріату нашої спілки.  На протязі двох місяців конкурсу фотороботи будуть публікуватися на сайті ЗОО НСЖУ у блозі в розділі «Культура», щоб кожен журналіст зміг побачити та оцінити майстерність колег.   

Змагання майстрів та аматорів фотокамери – це стимул для творчості  талановитих запорізьких журналістів.

Валентина Бистрова

Фото Ніни Ломоносової

http://jerait.com