Свято майстрів пера у Більмаку

http://jerait.com

«Журналісти – важливі!» Ще раз в актуальності цього заклику, проголошеного НСЖУ, журналісти районної газети «Рідний край», що на Запоріжжі, переконалися під час відзначення свого професійного свята. Зважаючи на карантин, великих урочистостей не планували. Колектив невеликий, вирішили відзначити по-сімейному.

- «Журналісти – важливі!» – нагадали медійникам керівництво району і завітало до редакції – теж невеликим колективом - з вітаннями та подарунками. Голова райдержадміністрації Юлія Симоненко, голова районної ради Володимир Іванов, селищний голова Більмака Борис Ковальчук відзначили вагомий внесок газетярів у розбудову інформаційного простору, активну творчу енергію у висвітленні різноманітних сфер діяльності земляків, відданість справі. Вони вручили журналістам Почесні Грамоти та подарунки. А директор друкарні Сергій Ляшенко вручив журналістам спеціально виготовлену до свята майстрів пера і фотокамери оригінальну кольорову листівку.

Директор - редактор газети «Рідний край», секретар первинної організації ЗОО НСЖУ Костянтин Причиненко розповів про успіхи і проблеми колективу, про демократичні засади у роботі творчих працівників. Заступник керівника редакції Тетяна Черниш та голова ради трудового колективу Василь Прохорович поділилися досвідом роботи під час карантину, згадали різні історії із життя газетярів і читачів.

В цей день районних журналістів також привітали Ірина Єрмак, помічник народного депутата України Олександра Пономарьова, депутати районної та селищної рад Олена Скокова, Ігор Шило, Тетяна Черіпко. Від імені поштовиків району колектив «Рідного краю» поздоровила начальник відділення зв'язку Більмак-1 Вікторія Тимченко. 

Надійшли вітання від Запорізької обласної ради, Запорізької обласної організації НСЖУ, Бердянської міської ради, обласної дирекції АТ «Укрпошта», керівників  трудових колективів району. І звичайно ж, особливо дорогі журналістам багаточисленні вітання читачів.

Районні газетярі ще раз підкреслили: «Журналісти – важливі» – не просто гасло. Це – головний показник ставлення до людей, які, перебуваючи безпосередньо у вирі подій, несуть людям правдиву інформацію про все, що відбуваються в країні, сприяють формуванню громадянського суспільства, розбудові демократичної України. 

Костянтин Причиненко

Фото Василя Прохоровича

http://jerait.com