«Мить і ціле життя» Володимира Шеремета

http://jerait.com

Відомий запорізький фотокореспондент, член Національної спілки журналістів України, член спілки фотохудожників Володимир Шеремет відзначає 60-річний ювілей. В якості подарунка запоріжцям він організував онлайн-фотовиставку своїх робіт «Мить і ціле життя».

На честь ювілею Володимир  планував відкрити експозицію своїх знімків в міському виставковому залі, але через карантин виставка проходить в онлайн-форматі.  "Мить и ціле життя" показує історію Запоріжжя і життя городян за останні десятиріччя. В експозиції можна побачити козаків на Січі, добровольців після повернення з АТО, учасників Майдану і різних патріотичних акцій, політиків.

Володимир Шеремет працює фотокореспондентом практично тридцять років. Зовсім молодим прийшов у журналістику з фотосалону, де працював його батько, За цей час він пройшов великий творчий шлях від звичайного фотографа до майстра фоторепортажу, його знімки  у газетах "Наше місто", "Індустріалка", "Позиція", "Суббота +", "Запорізька правда" стали знаковими  і популярними. Володя співпрацював з інформагентством УНІАН. Останні десять років працює у виданні "Запорозька Січ". А ще Шеремет – майстер фотопортрету, люди на його знімках напрочуд чуйні, з характерними рисами, індивідуальністю і… красиві.  

Володимир також бере активну участь в житті Запорізької обласної спілки журналістів. Висвітлює події та заходи, які проводяться, надавав свої фотохудожні роботи на благодійний журналістський аукціон. І вони, до речі, одразу знаходили своїх покупців.

Правління ЗОО НСЖУ вітає свого колегу і бажає нових творчих перемог!

http://jerait.com